Trauma's

Leef zonder beperkingen!

Trauma’s

Leven met trauma’s is maar half leven. Leven met angsten beperkt je mogelijkheden en potentie. Dat is niet meer nodig. Met hypnotherapie neem je het leven in eigen hand en geef je er weer een positieve draai aan. Op naar een leven met onbeperkte mogelijkheden!

Patronen

Een trauma is een ingesleten patroon dat vaak al lange tijd een onderdeel uitmaakt van jouw dagelijks leven. Ooit is er iets in je leven gebeurd wat te veel was om op dat moment te kunnen verwerken: een trauma. Daardoor is er een blokkade ontstaan die je nu nog dagelijks bezighoudt, die jou blokkeert en op een negatieve manier bezighoudt.

Ander besluit

Met hypnotherapie ga je terug naar het moment waarop het trauma ontstond. Door op dat moment een ander besluit te nemen, worden de negatieve effecten ervan uitgewist en kies je zelf een positieve ontwikkeling. Zonder alles keer op keer te moeten herbeleven is het effect binnen 1 à 3 sessies verbazingwekkend!

Aanvullend kunnen we daarbij ook het lichaam gebruiken. In geval van stress of trauma’s wordt er veel spanning in het lichaam opgeslagen. Het ontladen van deze spanning zorgt ervoor dat de “emmer die overloopt” weer wordt geleegd en er weer veerkracht in jezelf terug komt. Graag begeleid ik je met een lichamelijke effectieve oefening voor het loslaten van trauma’s / stress, waarna je deze thuis eenvoudig zelf kunt toe passen.