Gewichtsverlies, virtuele maagband

Kies voor gezonde levenskwaliteit

Gewicht verliezen

Gewicht is een actueel thema in onze maatschappij. Eten wordt ons aan alle kanten opgedrongen en de advertenties voor eten zijn vaak niet voor appels of wortelen. Daarentegen maakt de mode industrie juist promotie met de slankste modellen. We moeten steeds meer in steeds minder tijd en hebben nauwelijks meer de energie om bewust met ons lichaam om te gaan.

Ja, er zijn voldoende negatieve beïnvloeders maar gelukkig ook een keuze om er positief mee om te gaan! Door hypnose maak jij zelf de keuze om slanker te worden en te blijven. Gewoon omdat jij dat zelf wilt! Gewicht verliezen wordt eenvoudig, slank blijven ook!

Gezonde levensstijl

Hypnosepraktijk Brabant biedt de juiste begeleiding om op een natuurlijke en plezierige manier een gezond gewicht en levensstijl te behouden. Je onderbewustzijn is in staat om ongezonde gewoonten te vervangen door gezonde. Door de juiste suggesties en de directe communicatie met het onderbewuste, kunnen alle veranderingen plaatsvinden die je wilt zodat je gezonder eet en beweegt en waardoor je optimaal kunt genieten van je leven en de mensen om je heen.

De virtuele maagband

Een speciale manier van afvallen is de virtuele maagband, ook wel de hypnotische maagband genoemd. Een manier die goedkoper is dan de traditionele maagband, een veel grotere slagingskans heeft en bovendien geen negatieve lichamelijke bij-effecten heeft.

Mensen met een fors overgewicht, overwegen soms een maagband. In sommige gevallen wordt deze zelfs dwingend voorgeschreven. Dankzij de kennis die we hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose”, een echt werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. Jouw onderbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt het deze maagband aan voor waar en zal je dus veel eerder een voldaan gevoel geven!

Een virtuele maagband werkt voor iedereen.

De resultaten zijn wereldwijd gemeten verbluffend te noemen. Waar bij een fysieke maagband nog 50% van de mensen baat heeft van deze ingreep, scoort de virtuele maagband met een slagingspercentage van boven de 80% een stuk hoger.

 

Virtuele maagband

“De drang naar snoepen is weg en dat geeft zoveel rust”

“Wist u dat…dikke mensen vaak heel kritisch kunnen zijn?
Zo ook ik…
Ik ben een zwaarlijvige bijna vijftiger en mijn leven lang al op zoek naar de juiste manier van “blijvend” afvallen. Al meerdere malen ben ik tussen de 15 en 25 kilo afgevallen. Op karakter komen we allemaal best ver, alleen hiermee winnen we de wedstrijd niet. Want dat is het…een wedstrijd…en zodra het een wedstrijd is, is je poging gedoemd te mislukken.

Dit keer was ik zelfs zo ver, dat als er geen goede en verantwoorde manier van afvallen op mijn pad zou komen, ik dan mijn overgewicht maar zou gaan accepteren. En met 152,8 kilo was dat geen pretje, dat kan ik u verzekeren.

En of het zo moest zijn, de dag na mijn statement kwam er een dame bij mijn vrouw in de praktijk en zij vertelde over de bijzondere ervaringen van de “Virtuele Maagband”. Nou ben ik een persoon die wel gelooft in de kracht van onze geest of onderbewustzijn, dus mijn vrouw vroeg of ze deze positieve ervaringen mocht overbrengen naar mij. Gegevens werden uitgewisseld en een week later zat ik bij Bart in de stoel.
De hypnose-sessies waren goed en zeer doeltreffend. Ondersteund met de MP4 sessies die ik trouw elke dag beluister voor het slapen gaan, vliegen de kilo’s eraf. We zijn nu ruim twee maande verder en ik ben al (moeiteloos) 14 kilo afgevallen. Gewoon door minder te eten, meer te drinken en lekker maar niet overdreven te bewegen. De drang naar snoepen is weg en dat geeft zoveel rust en waardering naar mezelf. Iedere ochtend ben ik oprecht blij omdat ik de avond ervoor niet heb lopen snoepen en snaaien. Leuke bijkomstigheid: ik hou tegenwoordig geld over..:-)).

Daarnaast zijn de mensen in mijn omgeving, die mij goed kennen, elke dag nog verbaasd hoe het mogelijk is dat ik, als GROTE eter het nu af kan met drie kleine maaltijden per dag en tussendoor wat gezonde snacks.

Bart is een fijne therapeut bij wie je je al snel vertrouwd voelt. Dit vond ik absoluut een must, want hoe beter je je kunt overgeven, hoe dieper je in hypnose komt, hoe beter je onderbewustzijn voor je werkt.

Als u twijfelt, hoop ik dat dit voor u het zetje in de rug is om de stap naar Bart te zetten en de weg naar een nieuw leven in te slaan.

Bart, nogmaals: BEDANKT…!!!

Frank

Virtuele maagband (eigenlijk meer dan dat)

Vechten. Altijd vechten met eten-snoep-koek-chips en vooral chocola.
Ik ben al jarenlang een choco-junk.
Altijd en overal Chocola: vóór het eten, na het eten, bij alles wat ik deed en ook op het werk.
Echt extreem. Het zat gewoon in mijn hoofd. Ook de onrust daarvan.
Behalve overgewicht waren er nogal wat lichamelijke klachten zoals maagklachten en
buikklachten en altijd moe en futloos en slecht en heel onrustig slapen.
Al etend werd ik steeds onzekerder en ongelukkiger.
Ja, zelfs zelfhaat kreeg ik ervan.
En dat werd nóg erger na de zoveelste dieetpoging. Ja, soms lukte dat wel eens.
Dan viel ik vele kilo’s af. Maar wat bleef, was altijd dat gevecht met het eten.
Iedere dag en ieder uur.
Nu was ik weer kilo’s aan het aankomen en voelde me steeds zieker. Nu raakte ik in paniek.

Toen kwam ik terecht bij Bart…. Wat heeft die mij geholpen! Heel bijzonder.
Ik had nog nooit van de virtuele maagband gehoord en moest het nog gaan geloven.
Bart zorgde daar wel voor. Al na de 1e sessie. Het voelde gelijk goed zoals Bart het deed.
Nu een paar maanden later ben ik lekker aan het afvallen en ga ik me steeds beter voelen.
Ik slik zelfs geen medicatie meer voor mijn maag. Ik slaap ook veel beter.
Waar ik mij nog steeds over verbaas is dat ik geen strijd meer heb met al dat eten!
Niet meer vechten. Geen dwangmatig te veel eten en chocola?
Ik kijk er wel naar, maar met een lach….
Nee, dat heb ik niet meer nodig.

Geweldig Bart, dat ik bij jou mocht komen.
Ik voel me fantastisch!

Miek