Angsten en fobieën

Vrij van angst is helemaal leven

Angst

Wat is angst? Angst is heel erg echt. Het heeft lichamelijke effecten. Als je bang bent, krijg je de ‘bibbers’ en slappe knieën. Je maag gaat zeer doen, je krijgt de aandrang om te vluchten, je lichaam verstijft helemaal….

En zo kunnen we nog wel even doorgaan want angst doet van alles met je. Te veel om op te noemen. Maar tegelijkertijd is angst ook helemaal niet echt! De angsten, waar fobieën uit worden geboren, zijn ergens ontstaan in je hoofd. Door een ervaring ergens in je leven heb je een angst voor iets overgehouden. Die angst heeft zich ontwikkeld en is misschien zelfs een fobie geworden. Het beheerst je dagelijkse leven.

Dus als je ergens, onbewust uiteraard, de keuze hebt gemaakt om ergens bang voor te zijn dan kun je ook de keuze maken om niet meer bang te zijn. En daar kan ik je mee helpen. Onder hypnose praat ik rechtstreeks met je onderbewuste en laat jou andere keuzes maken. Keuzes op en vanaf het moment dat jij deze angsten ontwikkelde! Je maakt een andere keuze en herschrijft je eigen verleden en daarmee je toekomst. Een ijzersterke waarin jij zelf de keuzes maakt die goed zijn voor jou en je lichaam. Maak een afspraak en laat je verrassen!

Van

Angst

Dwang

Beperking

Stress

Paniek

Naar

Plezier, rust en vrijheid

Normaal

Ruimte

Rust

Overzicht en lef

Geen angsten meer

In één sessie zal het grootste deel van je angst zijn opgelost. Na twee à drie sessies zal het gewenste resultaat behaald zijn. Wil je meer informatie, kom in actie: stel hier je vraag of maak een afspraak.

Mijn angst waren vogels!

Mijn angst waren vogels, ik was er altijd mee bezig en zag ze overal.

Als ze maar in de buurt kwamen werd ik meteen erg angstig en kon me niet meer concentreren op andere dingen om me heen.
De hypnose was een heel aparte ervaring, wist totaal niet wat ik kon verwachten.

Bart heeft alle tijd genomen om me onder hypnose te brengen, dat was erg fijn.
Ik vond het toch een beetje eng in het begin, omdat ik niet wist wat het met me zou doen. Ook al was het goed uitgelegd wat hij ging doen.
Na de sessie kan ik tegen mezelf zeggen dat er niks kan gebeuren met me, en dat de vogels me echt niks aandoen.
Ben er ook veel minder mee bezig, ze vallen gewoon niet meer zoveel op.
Dit is een stuk rustiger in het dagelijks leven, want let er maar eens op, vogels zijn er veel en overal.
Ze zullen nooit mijn vrienden worden of ga ze echt niet nemen als huisdier, maar heb voor mezelf wel bereikt wat ik wilde met de hypnose.

 

Denise

Vrij van hoogtevrees

Bart heeft me verlost van mijn hoogtevrees. Al na één sessie klom ik via een ladder op het dak, terwijl ik daarvoor met bibbers op een keukenstoel stond om iets op te hangen. Geweldig om de vrijheid te ervaren van het niet meer bang zijn!

Toine