Energetisch Management

Volgens de Stef Freriks methodiek

Energetisch management.

Alles in de wereld is opgebouwd uit energie. Energie die we vaak niet bewust kunnen waarnemen maar er onbewust zeker is.

Deze energie heeft invloed op hoe je jezelf voelt.

Als mens ben je onderdeel van diverse ‘systemen’, zoals je gezin, familie en werk. Traumatische gebeurtenissen kunnen deze systemen belasten met (emotionele)
blokkades. Deze kunnen van jezelf zijn maar ook bijvoorbeeld nog uit je familie of voorouders. Ze kunnen ervoor zorgen dat je het gevoel hebt dat de energie in je leven niet goed stroomt.

Met behulp van Energetisch Management is het mogelijk om deze ballast te verminderen of zelfs volledig opheffen.

Vooraf is geen informatie nodig over je thema’s of problemen. Gedurende de sessie ga ik er blanco in en werk volledig in het moment.

Ik maak contact met jouw systeem en scan op blokkades en ballast, waardoor die tijdens de sessie grotendeels afgevoerd kunnen worden. Hierdoor gaat jou energie weer stromen en wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd. Dit kun je direct ervaren of na een paar dagen. Een sessie werkt door en heeft vaak een aantal dagen/weken integratietijd nodig.

Een sessie geeft waardevolle inzichten en maakt onbewuste zaken zichtbaar. Het is geen wondermiddel of quick fix. Het effect of succes van een sessie is afhankelijk van jou bereidheid om na de sessie met jezelf aan de slag te gaan.

Wil je graag die energetische verandering maken

Mocht je meer willen weten over energetische management, stel hier je vraag of maak een afspraak.